Епатажна російська рок-група "Ленінград" випустила кліп на нову пісню "Цицьки".

1 вересня композиція з'явилася на офіційному каналі виконавця на YouTube.

Пісня продовжує розкривати тему композиції "Експонат", але цього разу у фокусі - не пристрасть жінок до дорогого дизайнерського взуття, а невпевненість у собі через маленькі груди.

Героїня кліпу болісно переживає розрив із коханим, який зрадив її з дівчиною з великими формами. Спочатку нещасна вирішує запити горе горілкою, але тут з екрану телевізора своїми промовами її рятує не хто інший, як президент Росії Володимир Путін.

"Якщо ми будемо чекати чудес від золотої рибки, то ми можемо опинитися, як у казці Пушкіна - біля розбитого корита", - віщає господар Кремля.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Пісню про лабутени переспівали українською (відео)

Після цього героїня відправляється у спортзал і салон краси, де нібито знову набуває впевненості у собі. Але не надовго. Черговий шанувальник панянки пропонує оплатити їй нові груди.

Жалісний сюжет супроводжується розважальною піснею "Ленінграда" зі словами: "Свердлити сусіди перестануть, привітнішими стануть люди, у пивних із кранів свіжий "Стаут" майже безкоштовно розливати будуть, і санкції скасують одразу, Магнітського усі ці списки, прийде тепло, і зникне холод, коли собі я вставлю цицьки".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російських дітей виховають на пісні Шнура.