В Чернівцях поблизу навчального корпусу №15 кафедри військової підготовки було виявлено небезпечний пакет невідомого походження.

Про це повідомляє Times.cv.ua.

На місце прибули 5 екіпажів поліції, проте, як виявилося – це були заплановані навчання.

За словами патрульних, вони нічого про це не знали. Під час роботи оперативних служб, студентів вивели з будівлі, а вхід заблокували.

Працівник УСБУ в Чернівецькій області, який знаходився на місці події і спостерігав за перебігом навчань,зазначив , що такі перевірки проводяться для того, щоб оцінити готовність відповідних служб міста до надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як відзначив правоохоронець, це був другий підозрілий пакет на території протягом дня – на перший ніхто не звернув уваги.

Співробітники військової кафедри кажуть , що нічого підозрілого, впродовж робочого дня не помічали, тому і не виявили першого пакета всередині корпусу.

Читайте також: Поліція бездіяла під час підпалу Інтера (відео)

Проте, навчальний план зобов'язує відреагувати на такий випадок миттєво.

Нагадаємо, під час підпалу будівлі телеканалу "Інтер" працівники поліції не затримували паліїв, доки їм на це вказали громадяни.