38-річну хмельниччанку, котра підозрюється в шахрайстві на сотні тисяч доларів, затримала поліція області .

Причому спіймали її правоохоронці аж у столиці, повідомили у Хмельницькому ГУ НП.

Приводом підвищеної уваги до жінки стали скарги, котрі почали надходити до правоохоронців від потерпілих. Вони повідомляли, що дамочка позичала у них значні суми грошей, від 30 да 100 тисяч доларів. Усього таких людей уже 11.

Повідомляється, що жінка тривалий час працювала на одному з хмельницьких ринків і мала широке коло знайомих серед продавців та оптових покупців. Їй охоче давали гроші та товар у борг, бо вона обіцяла хороші відсотки.

Назбиравши по знайомим достатньо грошей, шахрайка продала усе своє майно в Хмельницькому і планувала виїхати з родиною за кордон. Правоохоронці отримали інформацію, що вона може знаходитися в Києві.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Поліція викрила "кругову поруку" корупціонерів Харкова

Там вона, представляючись іншим ім'ям и прізвищем, намагалася продати нерухомість, яка їй належить.

Жінку затримали. Зараз для неї обирають міру запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 "Шахрайство в особливо великих розмірах". Зловмисниці загрожує від 2 до 12 років позбавлення волі.

Як писав "Знай.ua", у Києві шахраї під виглядом генералів торгували фальшивими посадами за тисячі доларів.