Осінь усе більше дає про себе знати, і завершення другої декади місяця ознаменується суттєвим зниженням нічної температури.

Як передає "Укргідрометцентр", українці відчують це вже 18-19 вересня.

За прогнозами, у неділю вночі-понеділок вранці заморозки 0-3 на поверхні грунту очікуються у Луганській, Харківській, Сумській, Чернігівській і Полтавській областях.

Температура повітря 18 вересня в центральній і східній Україні становитиме 16-19 градусів тепла, а у північних регіонах стовпчик термометра підніметься максимум до 20 градусів. На заході очікується температура + 17-25 °. Найбільше прогріються південні райони, де синоптики обіцяють 21-27 градусів.

Читайте також: Синоптики пояснили, чому літо видалося холодним

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У понеділок дощі з грозами пройдуть у Запоріжжі. Синоптики також прогнозують опади на півдні і заході країни з температурою на рівні + 19-25 градусів. Незважаючи на дощі, найтепліше буде в Одеській області де очікується 27-29 градусів.

У столиці в понеділок температура повітря очікується на рівні 18 – 20 градусів тепла. Сонячно буде у північних, східних та центральних областях.

Як писав "Знай.ua", ЄС шантажує "Нафтогаз" у передчутті холодної зими.