Сьогодні експерти Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України разом з представниками колегами з "МС Авіа-Грейд" та "Адрон" провели контрольні випробування вертольоту Мі-24П. Про це повідомляє Ua-pressa.

Особливість машини в тому, що він оснащений комбінованим пристроєм викиду хибних цілей "Адрос" КУВ 26-50.

Військові науковці з Чернігова виконали 5 випробувальних польотів загальною тривалістю 2 години для того, щоб перевірити технічні параметри гвинтокрила в повітрі.

Метою випробувань було визначення можливості прийняття на озброєння Української армії комбінованого пристрою викиду хибних цілей "Адрос" КУВ 26-50 та його застосування на вертольотах Мі-24 різних модифікацій, Мі-8 та військово-транспортних літаках Ан-26.

Читайте також: Унікальні розробки українських винахідників змагатимуться завтра у столиці

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

По закінченню польоті експерти повідомили, що вертоліт показав добрі результати.

"Реалізація амбіційного проекту з розвитку вітчизняного вертолітобудування продовжується", - зазначив керівник Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України полковник Володимир Башинський.

За результатами проведеного заходу керівник Центру висловив подяку офіцерам за безпосередню учать у випробуваннях.

Нагадаємо, що сьогодні в порт Батумі увійшов американський есмінець для охорони та підтримки національної безпеки країни.