Аеророзвідка полку "Дніпро-1" повідомила про те, що на лінії розмежування з'явилась повноцінна військова база терористів з великим арсеналом зброї. Про це повідомляє офіційна сторінка полку у Facebook.

Бійці полку під час польоту побачили, що база сепаратистів розташовується у населеному пункті Сонцеве Донецької області. Сепаратисти облаштували повноцінний військовий табір з професіональни штабом.

"Табір включає у себе Кунг зв'язку, штабну палатку, палатки з особовим складом, їдальню та харчоблок. Навколо табору вириті окопи площею 1 Га. На даній території зараз знаходяться понад 5 танків Т-72, 6 МТ-ЛБ, 12 БМД, гаубиці, 4 СО НОНА, 3 САУ", - йдеться в повідомленні.

Вояки відзначили, що це є доказом того, що терористи не дотримуються Мінських домовленостей. Про це свідчить також обстріл із заборонених мінометів 120 і 80-го калібру, який бойовики здійснили сьогодні з цієї бази.

Матеріал по темі: Терористи "ЛНР" за червень захопили 26 шахт

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що речник Адміністрації президента з питать АТО Андрій Лисенко повідомив про те, що за минулу добу втрат серед військових України немає, лише троє отримали легкі поранення.

Співголова організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов повідомив про те, що терористи "ЛНР" глибше просуваються у регіон та дислокують ударні позиції біля Первомайська.