Чемпіон Відкритого чемпіонату Франції, швейцарський тенісист Станіслас Ваврінка і захисниця футбольної збірної США Алі Крігер знялися оголеними для ESPN The Body Issue.

Як пише "Кореспондент", 30-річна Крігер, що представляє США на жіночому чемпіонаті світу в Канаді, позувала голою із золотим м'ячем для щорічного випуску журналу.

Ваврінка приєднався до інших зоряних тенісистів Венус Вільямс і Томаша Бердиха, які раніше потрапляли на сторінки цього журналу.

Читайте також: Андре Агассі битиметься на корті з Марією Шараповою

"Моє тіло найкраще пристосоване для гри в теніс. Я не модель і не займаюся в тренажерному залі, аби красуватися на пляжі. Я тренуюся, щоб добре грати і завойовувати титули на корті", - прокоментував Ваврінка свою фотосесію ESPN.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Станіслас Ваврінка - переможець двох турнірів Великого шолома в одиночному розряді. Його батько - німець, мати - швейцарка. У Ваврінки є також польські та чеські корені. Живе зірка тенісу в невеликому селі Сен-Бартельмі недалеко від Лозанни. 15 грудня 2009 він одружився зі швейцарською телеведучою і колишньою моделлю Ільхам Вюйу, яка 12 лютого 2010 народила Станісласу доньку.