За тиждень заборгованість українських підприємств у використанні газу перед НАК "Нафтогаз України" знизилася на 160 млн гривень (0,8%) і становить 21 млрд гривень, повідомляє прес-служба "Нафтогазу"..

Борг підприємств ТКЕ і ТЕЦ за газ для виробництва теплової енергії становить близько 84% від загальної суми, борг ТЕЦ за газ для виробництва електроенергії - близько 11%, тоді як борг прямих промислових споживачів - близько 5%.

Читайте також: "Нафтогаз" через суд відшкодовуватиме збитки від втрати "Чорноморнафтогазу"

Заборгованість "Київенерго" за газ знизилася за тиждень на 19 млн гривень (1,8%) при загальній сумарну заборгованість компанії близько 1,046 млрд гривень.

Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ і ТЕЦ при виробництві теплової енергії становить близько 17,6 млрд гривень, з них за поточний рік - 2,4 млрд гривень.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В цілому, за тиждень сумарний борг тепловиків зменшився на 138 млн гривень (0,8%).

Як раніше повідомляв Знай.ua, голова наглядової ради "Нафтогазу" Андрій Коболєв повідомляв, що загальний збиток державного енергохолдингу НАК "Нафтогаз України" становитиме шість мільярдів гривень за підсумками 2015 року.