Справа Насірова: суд визначився із запобіжним заходом

Солом'янський районний суд обрав запобіжний захід для колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Суддя постановив заарештувати Насірова на 60 діб і призначив заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.

Співробітників фільтрувальної станції на Донеччині терміново евакуювали

Через безперервні обстріли російських найманців евакуювали персонал знеструмленої Донецької фільтрувальної станції. Відзначається, що об'єкт оснащує питною водою понад 600 тисяч мирного населення Авдіївки, Ясинуватій та Донецьку.

Політв'язні Кремля: Росія пообіцяла відпустити затриманих українців

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Російська сторона обіцяла відправити 18 українських в'язнів, які знаходиться на території анексованого Криму, найближчим часом.

Одну із найстаріших мін знайшли у Швеції

До берегів Стокгольмського архіпелагу винесло міну F31, якій понад 80 років. На південному березі архіпелагу, біля пляжу знайшли вибухівку датовану 1931 роком. Снаряд вироблено у Швеції.

Лялька Путіна: мультиплікатори перетворили кремлівського лідера на тореадора

Президент Росії Володимир Путін перетвориться на ляльку в мультфільмі про тореадора, над яким працюють творці у Фінляндії. Картину створюють режисер Катариина Лиллквист та художник Юхо Юнтунен. Культурний фонд Фінляндії фінансує цей проект.