В даний момент в'їхати в Широкино неможливо, тому що дуже багато територій і напівзруйнованих будівель залишаються замінованими. Про це повідомили в штабі АТО.

Мирних жителів сюди поки не пустять, адже селище буквально нашпиговане вибухівкою.

"Зараз дуже великий обсяг роботи доведеться виконати саперам, які повинні очистити населений пункт від вибухонебезпечних предметів", - каже речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Читайте також: Сепаратисти обстріляли українські позиції понад 20 разів

У неділю вдень у Широкино стався вибух. Військові припускають, що це сталося через те, що домашня тварина зачепила розтяжку. Постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У штабі АТО поділилися планами щодо майбутнього зруйнованого селища. Після розмінування тут створять спостережний пункт контролю та координації режиму припинення вогню. На ньому будуть чергувати українські та російські військові, а також члени місії ОБСЄ.