Сьогодні, 9 липня, колишньому президенту України, який ганебно втік до Росії, виповнюється 65 років. Це вже другий день народження, який екс-президент святкує у Ростові.

Те, що з Януковича буде поганий президент, українцям підказувала сама доля. Під час інавгурації, коли Віктор Федорович заходив у зал Верховної Ради, щоб присягнути на вірність народу, перед самим носом у нього ледь не зачинились двері.

Ще один "знак природи" українці побачили в інциденті, коли Януковича побив траурний вінок. Трапилось це, коли він зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим покладав вінки до пам'ятника невідомому солдату.

Свій 60-річний ювілей Янукович провів значно краще, ніж 65-річчя. Відео зі святкування не так обурило, як насмішило українців. Тоді ще легітимний президент, не зовсім у тверезому стані добряче потанцював зі своїми гостями-жінками.

Окремо варто загадати словесні обмовки Віктора Федоровича. Колишньому президенту важко було спілкуватись українською. Чого тільки варта була фраза "увікніть Україну". Під час того ж виступу Янукович вирішив заманити інвесторів українськими голими дівчатами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Для того щоб увімкнути Україну, достатньо подивитися на неї власними очима, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І у містах українських почнуть роздягатися жінки", — пообіцяв Янукович.

Взагалі, українська мова була слабинкою Януковича. Для "розминки" він змушений був по кілька разів для розігріву повторювати складні слова.

Читайте також: До прокурорів привезли зоопарк Януковича (відео)

Вже після втечі у Ростові Янукович дав прес-конференцію, на якій продовжував переконувати, що він "легітимний". Тоді ж він вирішив попросити пробачення у всіх українців. При цьому вибачення, очевидно, було не дуже щирим, бо Янукович під час цього так розізлився, що зламав ручку.

Нещодавно Янукович знову ошелешив черговим інтерв'ю. Цього разу він заговорив для західного ВВС. Окрім важливих і болючих питань, журналіст запитав екс-президента про страусів у своїй резиденції. Янукович знову розсмішив відповіддю.

"Що поганого, що підтримував страусів. Вони просто жили там. Вони просто так там не ходили, мали окрему територію. Я люблю тварин", — сказав "легітимний".