Обраний на Закарпатті і впливовий у цій області депутат Верховної Ради Віктор Балога стверджує, що заблоковані неподалік Мукачевого бійці "Правого сектору" готові скласти зброю, але чекають на рішення лідера організації Дмитра Яроша.

Вони також "вимагають гарантій, що їх відправлять одразу на Київ у СБУ", додав Балога, повідомляє Радіо Свобода.

"Довів їхні вимоги до керівництва держави. Щоб не було кровопролиття, зараз потрібне тільки одне рішення. Політичне", – відзначив депутат, якого представники заблокованої групи озброєних осіб "запросили бути переговорником".

Раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що "ситуація в Мукачевому стабілізована і перебуває під контролем".

Читайте також: Відео початку конфлікту в Мукачевому оприлюднив московський телеканал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше лідер "Правого сектору", колега Геращенка у Верховній Раді Дмитро Ярош вказав, що "зараз найголовніше – стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття", а "для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню на ураження".

Нагадаємо, що 11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між "Правим сектором" та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланьо.

Читайте по темі: "Бандити в міліцейських погонах на утриманні в Медведчука" — Правий сектор