У окупованому Росією Криму розгорівся скандал між самопроголошеним головою півострова Сергієм Аксьоновим і правоохоронцями. Мирити їх прилетів прем'єр-міністр РФ Дмитрій Медвєдєв.

Як виявилось, російські силовики стали масово затримувати чиновників півострова. Останнім із затриманих був одіозний міністр промполітки Андрій Скринник. Його підозрювали у розкраданні держмайна. Але за нього заступився Аксьонов і через пару днів Скринник повернувся на своє робоче місце, повідомляє газета "Вєсті".

"У нас з'явилися діячі, приїхали з материка і розповідають, що кримчани всі нетямущі, ідіоти. А з'явилися герої, які щось хочуть поміняти, при цьому показуючи свою позицію у публічній площині — цього не буде, я вам гарантую", - обурився Аксьонов.

Він навіть створив комісію, яка перевірятиме ведення кримінальних справ проти чиновників, щоб потім безпосередньо відправляти скарги на силовиків Путину.

Читайте также: Жителі Антрациту протестували проти терористів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

З чуток у Криму Дмитро Медведев, який відвідав півострів минулого тижня, прилітав саме для того, щоб помирити Аксьоова з міліцією. Розмова закінчилася не на користь Аксьонова. Останнього, нібито, навіть попередили, що подібне самоправство терплять в Москві останній раз.