Мусульманський богослов Алі Різа Деміркан, розповідаючи про заборонені релігією дії під час телевізійної програми, вжив термін "просунутий оральний секс". Це викликало фурор в турецьких медіа.

Відомий знавець ісламу брав участь у зйомках телепередачі турецького державного телемовника "ТРТ".

Деміркан розповідав про перелік "хараму", тобто заборонених дій. Причинами збільшення кількості розлучень він вказав "просунутий оральний секс", "садистські сексуальні дії" і "анальний секс".
Телеведуча Пелін Чифт не стримала сміху, бо вражена несподіваним використанням сексуальної термінології під час монотонної розмови на релігійну тему.

Читайте також: Як дівчата в бікіні ловлять рибу на "звабливого" живця (фото)

Але богослов ані трохи не був збентежений, а напроти – підкреслив, що, згідно із ісламом, мусульмани повинні говорити правду, навіть таку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у травні мусульманскай телепроповідник примусив почервоніти турецьких глядачів, стверджуючи, що рука чоловіка, котра захоплюється мастурбацією, у потойбічному житті завагітніє і буде "боротися за свої права".