Для когось дорогі машини за ціною у сотні тисяч доларів - недосяжна мрія, а хтось список просто обирає, на чому буде їздити наступного місяця. Проте, авто вартістю з шістьма нулями привертає увагу будь-якої людини.

"Знай" представляє підбірку найдорожчих автомобілів світу.

Тут можна побачити і Koenigsegg Agera R за $ 1.6 млн, і Pagani Zonda Cinque Roadster $ 1.85 млн. Трохи дорожим є авто Koenigsegg Regera ($ 1.89 млн), вартість Aston Martin ONE-77 сягає вже $ 2 млн.

Читайте також: Українець потрапив у топ-менеджери Volkswagen

Aston Martin Vulcan можна придбати за $ 2.3 млн, Bugatti Veyron Super Sports ($ 2.4 млн), Ferrari LaFerrari FXX K 2.7 млн дол.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До трійки лідерів на третьому і другому місці ввійшли Bugatti Veyron La Finale із вартістю у 3 млн доларів та Lykan Hypersport за 3,4 млн доларів.

Безперечним лідером є авто Lamborghini Veneno Roadster, вартість якого складає $ 4,5 млн.

Lamborghini Veneno - італійський суперкар, випущений обмеженою серією в 2013 році компанією Lamborghini.

Передсерійну версію, № 0, яку після закінчення автосалону відправили ​​в музей Lamborghini, показали на Женевському автосалоні в березні 2013 року на честь 50-річчя марки.

Всього випустили 3 примірники і всі вони були вже розпродані до самої прем'єри автомобіля.

Назву, як і інші автомобілі компанії, автомобіль отримав на честь агресивного бика Veneno, який вбив тореадора Хосе Санчеса Родрігеса в іспанській кориді 1914 року в місті Санлукар-де-Баррамеда.

Крім того, Veneno з іспанської мови перекладається як "отрута".