В понеділок в рамках першого Американсько-українського бізнес-форуму голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв підписав з представниками американської компанії Frontera Resources Corporation Меморандум про порозуміння.

Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України".

Згідно Меморандуму сторони погодилися співпрацювати в сфері інвестування в розвідку та розробку нафти та газу України, а також щодо реалізації проекту імпорту зниженого газу з потужностей американської компанії у Грузії.

У прес-службі зазначають, що підтверджені запаси природного газу компанії в Грузії складають близько 300 млрд. кубометрів.

Меморандум набуде чинності з дати його підписання та діятиме протягом двох років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Американці хочуть допомогти Україні стати енергонезалежною

Нагадаємо, Frontera Resources Corporation це міжнародна компанія, що займається розвідкою та видобутком газу та нафти. Вона була заснована у 1996 році.

Стратегія компанії полягає у пошуку перспектив з видобутку вуглеводнів на ринках країн Східної Європи, що належать до Чорноморського басейну.