21 травня на американському каналі Showtime вийшов третій сезон детективного серіалу "Твін Пікс" після 26-річної перерви. Сюжет нового шоу виявився ще дивнішим, ніж оригінал.

Детектив Дейл Купер (актор Кайл Маклахлен) береться за справу про вбивство королеви місцевої школи Лори Палмер. Коп дізнається нові загадкові деталі, які за масштабами виходять за межі маленького містечка Твін Пікс.

Режисер Девід Лінч намагався зберегти атмосферу двох сезонів серіалу, які вийшли у 90-і. Однак, як пише видання Time, частково розкриваючи сюжет, у новому шоу забагато дивних деталей, і вони не йдуть йому на користь.

Користувачі соцмереж поділились першими враженнями від третього сезону "Твін Пікс". Багато хто пише у Twitter: перша серія стала найдивнішим, що вони взагалі бачили на ТБ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більш детальні сюжетні лінії стануть відомими у наступних епізодах, але й перший, попри легке недорозуміння глядачів, отримав високі оцінки. На порталі IMDb новий "Твін Пікс" має середній бал 9,9 із 10.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський актор Арнольд Шварценеггер анонсував вихід шостого "Термінатора" та підтвердив, що зніматиметься у ньому.