Дві колони військової техніки окупантів пройшли через населений пункт Красний Луч на Донеччині, що знаходиться під контролем бойовиків.

Як повідомляє група "Інформаційний спротив", в одній з них їхали чотири КамАЗи, вантажівка-довгомір, мікроавтобус, два ретельно тентовані бронетранспортери з терористами. Особовий склад – російські військові, перевдягнені у форму місцевих бойовиків.

У другій колоні нарахували два "Урали", близько десяти джипів і мікроавтобусів, "ГАЗ-66". Всі машини були заповнені озброєними найманцями з РФ.

Колони рухалися в напрямку Перевальськ-Алчевськ.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики "ДНР" почали активно готуватися до так званих "військових навчань". Вони все частіше маскують вибухові пристрої поблизу позицій ВСУ і запасаються боєприпасами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще