У Хмельницькому заступника начальника поліції області викрили у хабарництві.

Як пише прес-служба обласної поліції, 41-річний полковник вимагав від керівників підпорядкованих підрозділів гроші. Він "наполегливо рекомендував" підлеглим перерахувати гроші на банківську карту для службових потреб. Як і очікувалося, всі отримані гроші він забирав собі.

Як встановило розслідування, гроші підлеглих від 5 до 10 тисяч гривень підполковник переводив у готівку в банках. Копу інкримінують ч.2 ст.190 (шахрайство) та ч.3 ст.191 (розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Якщо його провина буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади до 3 років.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Києві затримали голову екологічної комісії Київської обласної ради за вимагання хабара.