Інститут світової політики та компанія GfK Ukraine дізналися про враження іноземців від України, які відвідали пісенний конкурс "Євробачення-2017".

Абсолютна більшість - 92% опитуваних - заявили, що повернулися б до України знову. 34% респондентів назвали Україну "гостинною країною з позитивними людьми", а 24% вразила краса Києва.

15% іноземців залишились задоволеними організацією "Євробачення", 13% сподобалась українська кухня, 12% закохались у красу українських дівчат та ще 12% відзначили давню історію та культуру України.

Гості України висловились і щодо побоювань. 56% були занепокоєні через війну, 43% побоювались терактів, а 15% почувались некомфортно через високий рівень злочинності. Перед приїздом на "Євробачення" 24% іноземців асоціювали Україну з військовим конфліктом.

Опитування проводили з 9 по 13 травня у Києві. В ньому взяли участь 1060 людей, старші 18 років, які прибули спеціально на "Євробачення" та які не є громадянами України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Джамала отримала з мільйонного гонорару на "Євробаченні-2017" лише 360 тисяч.