Повз увагу користувачів соцмереж не пройшла непоміченою наймасштабніша спільна операція поліції і військової прокуратури, яка, за словами Матіоса, просто б не відбулась без допомоги Насірова.

Користувачі пильно стежили за перебігом обшуків та затримання податківців, коментуючи кожну подію. Але найбільше їх розвеселив жарт користувача Anton Hodza. Він опублікував знімок, на якому зображені люди в високотехнологічній лікарняній палаті, підписавши його так:
"В мережу злили перші фото затриманих".

Пост Anton Hodza викликав шквал жартів про картаті ковдри, яких не вистачає "чиновникам" на фото. Користувачі натякають на фотографії відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, що вже стали мемами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український блогер дотепно потролив ситуацію з Насіровим і затриманнями екс-чиновників.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще