Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки затримали секретаря приймальної комісії Рівненського державного медичного колледжу, Правопорушницю спіймали на отриманні неправомірної вигоди в сумі $1700.

Про це повідомили у прес-службі УМВС Рівненської області.

Правоохоронці затримали 58-річного викладача на подвір'ї навчального закладу одразу після передачі грошей. Вона отримала кошти за вступ до коледжу на державну форму навчання.

Читайте також: Прокурора у Львівській області затримали за хабар (фото)

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили хабар.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"За фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою відкрито кримінальне провадження", - зазначив начальник УПЗСЕ УМВС України в Рівненській області В'ячеслав Єфтеній.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Викладачу загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років. Також хабарниці загрожує конфіскація майна та спеціальна конфіскація.