Скандальна українська співачка Світлана Лобода подякувала російських друзів за "самовар".

На сторінці в Instagram виконавиця висловила вдячність музичному телеканалу RU.TV, який цього року нагородив Лободу одразу двома декоративними "самоварами" – вона перемогла у номінації "Співачка року" та "Креатив року" із кліпом "Твої очі".

"Зрозуміла, що в суєті не написала пост тобі. Я дякую за такі високі нагороди", - написала Світлана у соцмережі.

До публікації співачка доклала знімки з червоної доріжки музичної премії і додала окрему подяку російському дизайнеру Олександру Терехову, який пошив для неї атласну сукню на бретельках.

Варто зазначити, що Лободу на премію RU.TV запросили не лише як артиста, але й в якості ведучої вечора.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, співачку останнім часом активно критикують за виступи в Росії. Активісти навіть зірвали концерт Світлани в одеському нічному клубі.

Втім, виконавицю думка злостивців не хвилює - вона продовжує гастролювати країною-агресором.

Зокрема, на початку червня її "застукали" на вечірці у друга президента РФ Володимира Путіна - мільярдера Олега Дерипаски.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", скандальна співачка Лобода поплатилася за любов до грошей.