У зоні проведення АТО зник підполковник Національної гвардії України Олександр Бойко. Зв'язок з ним обірвався під час виконання бойового завдання в Луганській області.

Про це повідомляє Прес-служба Нацгвардії. За непідтвердженими даними, його утримує в полоні один з підрозділів бойовиків.

У Нацгвардії поки не можуть отримати підтверджені дані про офіцера. Також уточнюється, що спроби вирішити питання з обміну та передачі підполковника Бойко не дали позитивних результатів.

Нацгвардія продовжує роботу в цьому напрямку. До пошуку залучено представників громадських організацій.

"Інформація надходить досить різна. Відомості про його перебування в частині російсько-терористичних військ поки не підтверджуються. Керівництво Нацгвардії здійснює вичерпні заходи з метою розшуку військовослужбовця", - заявив під час брифінгу полковник Олександр Мотузяник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, дружина зниклого підполковника Нацгвардії Олександра Бойко звернулася з відкритим листом до керівництва МВС з проханням допомогти знайти чоловіка.