Українська журналістка Олександра Горчинська розповіла, як насправді відбувається видача біометричних паспортів і скільки потрібно вистояти у черзі аби побачити Європу.

Про це вона написала у соціальній мережі Facebook.

Горчинська звернулась до одного з паспортних столів у Деснянському районі Києва, де вже у десятій ранку утворилась кілометрова черга.

З'ясувалось, що лише за 20 хвилин роботи центру закінчились талони, займати чергу потрібно зі світання.

Люди у черзі розповіли, що прийшли під двері паспортного столу з шостої, а то й четвертої ранку, аби зайняти чергу за талоном.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всього за день центр видав 101 талон на біометричний паспорт.

Горчинська підмітила, що у черзі чимало людей похилого віку та інших "персонажів", які навряд коли-небудь взагалі поїдуть до Європи, але "паспорт нехай буде".

"Спека, дихати нічим, тиснусь у цій черзі спітнілих тіл. Мимоволі згадується гасло Майдану "Яник в ж*пу, ми в Європу". От тільки тепер закрадаються сумніви, куди ж саме ми рухаємось", - підсумувала журналістка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український журналіст розповів, як насправді працює безвіз.