У Львові негода повалила дерева, порвала дроти електропередач, а літак з Туреччини не міг приземлитися на львівському аеродромі.

Про це повідомляють користувачі Facebook. Зокрема львів'яни повідомили, що на вул. Личаківська, біля автостанції № 6 дерево впало на припаркований автомобіль. Крім того вітер повалив дерева по вул. Любінська.

Один з користувачів розповів, що сильний вітер вивернув підйомний кран, а львівському аеродромі не зміг приземлитись літак.

"На Полюя кран вивернуло під час підйому вантажу. Також літак не зміг піти на посадку і раптово відхилився в бік будинків", - написав Yura Park.

Користувач уточнив, що посадку не зміг здійснити літак з Туреччини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Одесу сьогодні обрушилася сильна потужна злива, гроза і вітер. Одесити розмістили в мережі вражаючі відео негоди з хмарами та блискавками.