У Київській області фермери на грунті сварки почали стрілянину.

Як передає прес-служба Національної поліції, інцидент стався в селі Стара Оржиця Згурівського району. Все почалося після того, як одні з орендарів загородили проїзд іншому фермеру і його синові. Після почалася сварка.

"Син фермера взяв в автомобілі гладкодульну рушницю МР-27н і вистрілив кілька разів вгору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю МЦ 2001, калібру 20 мм, але зробив два прицільних постріли в бік робочих", - передає поліція.

В результаті стрілянини поранення отримали два жителя села Стара Оржиця, їх відвезли в лікарню. Один поранений в ногу, у другого поранення плеча і шиї.

54-річного чоловіка копи затримали. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 1 червня на учасників АТО вчинили замах.