У Криму окупанти та їх місцеві адепти знайшли новий об'єкт для нападів і звинувачень в антиросійській пропаганді та веденні "підривної діяльності".

Цього разу під прицілом опинилося видання "Крим.Реалії".

У неприязні до Кремля ресурс звинуватив президент провладного Регіонального інституту політичних комунікацій, кримський політолог Іван Мезюхо під час проведення "круглого столу" 23 червня у Сімферополі на тему "Україна-Крим-Росія: про що мовчать ЗМІ?"

"Підривну діяльність ведуть "Крим.Реалії" – це проект української редакції "Радіо Свобода", міжнародного ЗМІ. І треба говорити абсолютно відверто, що люди, які дають інтерв'ю цьому засобу масової інформації, фактично потурають роботі цього антиросійського ЗМІ в Криму, а значить потурають підривній діяльності проти Росії на території Кримського півострова", – заявив він.

Діяльність "Крим.Реалії" на окупованому півострові Мезюхо порівняв з "Голосом Америки" за часів СРСР. Мовляв, тоді також проти Радянського Союзу велася інформаційна війна.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Крим.Реалії" вже не вперше піддається осуду з боку так званих експертів, вельми лояльних до російського керівництва півострова. Днями на одному з підконтрольних Кремлю сайтів вийшла розгромна стаття про видання з серйозними звинуваченнями. Так, у тексті фігурують прізвища семи 7 кримчан і севастопольців, котрі, як стверджується в публікації, співпрацюють з "Радiо Свобода", що, на думку цитованих експертів, "класифікується як державна зрада".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російський президент Володимир Путін відвідав окупований Крим, на що у МЗС України не забарилися з відповіддю.