Миколаївські активісти влаштували "теплий" прийом скандальному народному депутату Надії Савченко.

Як передає місцевий портал "Шиповник", під час зустрічі з жителями міста її закидали яйцями.

Інцидент стався увечері, 25 червня, біля миколаївського зоопарку. Як повідомляють очевидці, спочатку у бік народного депутата від націоналістів пролунали звинувачення в тому, що вона є "російським агентом", потім один з присутніх військовослужбовців крикнув їй, що вона бреше. Відразу після цих слів у Савченко полетіли яйця та зав’язалася сутичка.

Патрульні відразу схопили чоловіка, який це зробив. Оскільки він є інвалідом та воїном АТО, йому на допомогу поспішили інші люди, і почалася нова бійка.

Зрештою затриманого правоохоронцями чоловіка забрала "швидка". Завтра у нього знімуть побої. Представники "Правого сектора" вже заявили, що подадуть заяву в прокуратуру про перевищення поліцейськими службових повноважень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Савченко у сесійній залі Верховної Ради продемонструвала непристойний жест та здивувала своєю поведінкою.