У 65-ти студентів Санкт-Петербурзького морського державного технічного університету та Уральського федерального університету гуманітарних наук і мистецтв, які прибули для проходження виробничої практики до Севастополя, виявлений норовірус (кишковий грип).

Про це повідомляє прес-служба російського окупаційного уряду Севастополя.

"У перебігу епідемічного розслідування проведені обстеження місць проживання, харчування та відпочинку студентів. Причиною захворювання студентів стало зараження норовірусом чотирьох співробітників кафе "Червоний мак", на базі якого здійснювалось харчування організованих груп студентів", – мовиться у повідомленні.

Читайте також: Путін-клоун: фотожаби на провальний запуск ракети в Криму

У результаті обстеження кафе фахівцями "Росспоживнагляду" виявили низку порушень санітарних норм і вимог до організації харчування, які призвели до інфікування хворих. Діяльність кафе припинили.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У прес-службі наголосили, що всім хворим медична допомога надали у повному обсязі. Вирішується питання про виписку.

Про отруєння студентів стало відомо 26 липня, напередодні їх шпиталізували до інфекційної лікарні у Севастополі з ознаками харчового отруєння.

Слідче управління Слідчого комітету Росії у Севастополі за результатами перевірки порушило кримінальну справу через отруєння студентів.