Служба безпеки затримала двох терористів "ДНР" в Артемівську та Червоному Лимані. Силовики також виявили інформатора бойовиків серед мирних краматорців.

Про це розповіла прес-служба СБУ.

"Затриманий терорист, який з грудня минулого року перебував у загальнодержавному розшуку, дав свідчення щодо своєї участі у збройному захопленні Артемівської прокуратури та районної державної адміністрації", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Черкащині судитимуть координатора сепаратистів

Ще одного бойовика затримали в Красному Лимані. Наголошується, що чоловік брав участь у бойових діях на боці терористів і знаходився в загальнодержавному розшуку з травня минулого року.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Під час допиту бойовик визнав протиправність своєї злочинної діяльності і звернувся із закликом до представників так званих "республік" скласти зброю і повернутися до мирного життя" - сказали у прес-службі.

СБУ також виявила і затримала в Краматорську місцевого жителя, який передавав бойовикам "ДНР" розвідувальну інформацію про пересування сил АТО.

Він намагався облаштувати в Краматорську місця для укриття диверсантів, які планували теракти в місті.