40-річний чоловік Дірк після важкої психологічної травми від розлучення купив собі ляльку і знайшов з нею справжнє щастя.

Як повідомляє Gazeta.ua, його історію кохання опублікувала німецький фотограф Сандра Хойна.

Вона познайомилася з Дірком на інтернет-форумі і вирішила закарбувати його незвичайну любовну історію і поділитися нею зі світом. Жінка зазначила, що це не справжнє ім'я чоловіка, про нього відомо тільки що він фрілансер.

Дірк розповів свою нещасну історію першого шлюбу, після якого він впав у важкий психічний розлад. Він не був щасливий у шлюбі. Тому він вирішив купити ляльку.

Він вірить, що лялька Джіні - це людина, яка прибула на Землю з іншої планети. Через її особливості він приховує її від друзів і колишньої дружини, а особливо від своєї дитини. Тим не менш, він обіцяє незабаром показати її всьому світу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Хлопець заручилась із бутербродом і виклав історію їхнього кохання в інтернет (фото)

Він заявляє, що Джіні - тендітна і ранима жінка як всередині, так і зовні, і дуже боїться своєї старості.

Фотограф повідомила, що боїться за свій проект через його оригінальності.