У США 26 серпня помер відомий режисер Тоуб Хупер, який прославився своїми фільмами жахів. Деякі з кінострічок вже набули статусу культових.

Про це повідомляє Variety. Режисер пішов з життя на 74-му році життя. Поки невідомо, що стало причиною його смерті.

Хупер прославився своїми роботами в жанрі фільми жахів. Найвідомішими його роботами є фільми "Техаська різанина бензопилою" і "Полтергейст".

Трилер "Техаська різанина бензопилою", який отримав в 1974 році визнання і критиків, і глядачів, допоміг Хупер увійти в голлівудську кіноіндустрію. Ідея картини належить йому самому. Він також виступив режисером, продюсером і сценаристом стрічки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для створення фільму він зібрав молоду команду зі студентів і колег. На зйомки малобюджетної "Техаської різанини" він витратив всього лише два тижні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в США від рідкісного невиліковного захворювання помер відомий голлівудський актор.