Схоже, що співачка Анна Седокова, народивши трьох дітей від трьох різних чоловіків, не надто переймається своїм "добрим іменем". Зовсім недавно Седокова відверто зізналася, що розлучилася із бойфрендом, від якого народила сина Гектора. Це при тому, що імені таємничого батька своєї дитини вона так і не назвала.

Шанувальники співачки розділилися на два табори: одні підтримували її в такому рішенні, інші ж різко висловлювалися на її адресу.

А сама Анна не зважає на думку громадськості, поступає так, як їй заманеться, а до негативних коментарів на свою адресу ставиться з гумором.

Курйозна ситуація, яка недавно сталася на концерті співачки, черговий раз це підтверджує.

Під час виступу плаття зірки розірвалося. Седокова не лше не знітилась, а й поспішила розповісти про цей випадок шанувальникам в Instagram, виставивши відповідне фото.

"За кілька секунд до того, як це плаття на концерті розірвалося на шматки. І я розумію чому",
- підписала знімок Анна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Седокова планує спробувати себе в ролі письменника та випустити книгу про своє життя та творчість.