Популярний російський телеведучий Андрій Малахов подолав півсвіту, щоб потрапити до Києва на інтерв’ю з вдовою убитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марією Максаковою.

Про це повідомляють "Факти" на телеканалі ICTV.

За словами Малахова оперна співачка сама покликала ведучого для сповіді. Вона дала інтерв’ю, в якому окрема згадала у подробицях той страшний для її родини день, коли вбили її чоловіка у центрі Києва.

"А ти можеш приїхати до мене в Київ? Я хочу розповісти тобі все про кохання ". Півтори години на літаку в Ригу, прямих рейсів до Києва немає, і ось я у неї в гостях. Вона зустрічає мене з салом і з горілкою", - розповів Малахов.



На цю подію відреагував колишній російський депутат Ілля Пономарьов. Він назвав нову роботу Малахова "проривом на російському телебаченні".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Марія Максакова стане героєм російського ток-шоу.