Наші жінки вже давно визнані найбільш привабливішими у світі. Черговий раз це підтвердила черкащанка Юліана Короченцева.

Про це повідомляє Clutch.

На конкурсі "Місіс Всесвіт", що відбувається в ПАР, вона отримала титул найкрасивішої жінки.

"Сьогодні на офіційній церемонії вручення спеціальних титулів мене визнали найкрасивішою жінкою Всесвіту! Титул woman Mrs. Universe Mrs. BEAUTIFUL WOMEN журі вручили українці", - похизувалася досягненнями красуня.

Слід відзначити, що Юліана не тільки володіє гарними фізичними даними, а ще й захоплюється музикою, грає на фортепіано і завжди була відмінницею на навчанні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Проте вибір професії здивував рідних – Короченцева захотіла пов'язати своє життя із правоохоронними органами, тому отримала ще й вищу освіту, згодом працювала криміналістом.

Раніше пробувала свої сили на телебаченні та радіо, знімала короткометражні фільми. Вистачає часу й на особисте життя (вона ще й любляча дружина та турботлива мама) та допомогу вимушеним переселенцям із зони АТО.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома співачка засвітилася у вбранні українського дизайнера.