Після провалу літнього туристичного сезону кримчани десь у глибині душі віили, що тепла осіння пора приверне бажаючих поніжитися під променями "оксамитового»" сонця, проте всі надії пішли прахом.

Це підтверджують завсідники соцмереж своїми знімками. Так, користувач RoksolanaToday & Крим на власній сторінці в Twitter опублікувала незвично порожні як для цієї пори пляжі у Щолкіно на узбережжі Чорного моря.

"Щолкіно. Старт оксамитового сезону оголосив єдиноріг, який пробіг по веселці. Але цього ніхто не побачив ... ", - підписала знімки автор.

Також блогер показала аналогічні пляжі Капсихора та Коктебеля.

І поки прокремлівські маріонетки на півострові намагаються розповідати своїм російським кураторам про успіхи туристичної галузі та мільйони відвідувачів, фотографії говорять самі за себе.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", окупаційна влада Криму звинуватила Україну у провалі туристичного сезону.