Наприкінці другого прямого ефіру шоу "Танці з зірками" глядачі попрощалися з першою парою. За результатами голосування далі не пройшли ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко та його партнерка Ганна Паламарчук.

На зоряному паркеті пара виконала запальну сальсу пілота і стюардеси в імпровізованому аеропорту.

На думку журі, Скічко і Паламарчук показали пристрасть і цікаві підтримки. А ось техніки дуету не вистачило.

Журі шоу Влад Яма навіть особисто продемонстрував ведучому, як потрібно працювати стегнами.

Скічко пообіцяв виправитися, проте це його не врятувало - низькі оцінки від суддів і телеглядачів змусили пару першою покинути шоу.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Що стосується інших учасників, то під час другого ефіру дуже здивувала співачка Оля Полякова та її партнер Степан Місюрка, які виконали повільний вальс в образі Красуні і Чудовиська.

Відзначилася й "ветеран" шоу Наталія Могилевська. Зірка здивувала глядачів фрістайлом під хіт 50 Cent "Candy Shop". Якщо під час першого ефіру Яма насварив співачку та її партнера за відсутність пристрасті, то під час другого вже поскаржився на вульгарність.

Приголомшливу роботу над собою показала й солістка "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка станцювала невластиву їй пристрасну румбу. Співачці та її партнеру Євгену Коту все вдалося, і вони міцно вкоренилися у статусі фаворитів шоу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", учасники "Танців із зірками" показали ексклюзивні відео з репетицій.