Власник інтернет-провайдера "Best" Олексій Зіневич виставив на продаж увесь бізнес, який працює під торговою маркою "Best" за півтора мільйони доларів.

Про це повідоми один із підприємців, якому Зіневич запропонував купити провайдера, передає портал "Антикор".

На продаж виставлено всю мультисервісну комп'ютерну мережу "Best", яка покриває багатоквартирні будинки в декількох районах міста Києва, в містах Ірпінь, Буча, Обухів, Васильків, Вишневе, Боярка, Вишгород, селищах Коцюбинське, Гостомель, Немішаєво, Ворзель, Чайка, Горенка, Рубежівка та Коростень Житомирської області.

Нагадаємо, що неформальним бізнес-партнером Зіневича в інтернет-провайдері "Best" є Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фахівці пов'язують можливий поспішний продаж "Best" з великим відтоком клієнтів після втрати монополізму в містах, які складали основу його бізнесу (Ірпінь, Буча), а також з проблемами, які провайдер має з місцевою владою в Ірпені та Вишгороді.