Відома співачка Наталія Могилевська в ефірі проекту "Танці з зірками" показала, в якій формі була кілька місяців тому.

Як відомо, у другому випуску зірка української естради запалила разом з партнером Ігорем Кузьменком під пісню репера 50 cent Candy shop.

Перед ефіром знаменитість показала ролик, зроблений два місяці тому, де в недосконалій фізичній формі вона виконала свій перший, після довгої перерви, танець.

Наталка підкреслила, що саме танці допогають їй повернутися у хорошу форму. Це для неї дуже багато значить, адже навіть на перший ефір співачка одягнула сукню, в якій запалювала десять років тому.

Не так давно Могилевська розповіла шанувальникам, що зовсім хотіла піти зі сцени. Причиною такого рішення стала втрата мами та розлучення з чоловіком. Та виконавиця знайшла в собі сили рухатися далі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у мережі оприлюднили панорамне відео кращого номера шоу "Танці з зірками".