Чутки про проблеми у сімейному житті Анфіси Чехової ходять вже давно, але її чоловік Гурам Баблішвілі підлив масла у вогонь. Він опублікував фото з відпочинку, де окрім його сина можна побачити невідому білявку.

Баблішвілі весело провів час в аквапарку. На знімках засвітилась усміхнена дівчина з білявим волоссям. Громадськість завалила актора питаннями з приводу красуні.

"Ми завжди у формі. Вилазка в аквапарк на години 4 закінчилася поїданням всього холодильника і спустошенням сусідського городу", - підписав знімки Баблішвілі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що цього літа Чехова та її чоловік жодного разу не відпочивали разом. Пара пояснює це браком вільного часу. Цікаво, що нещодавно Чехова опублікувала пост з фото Баблішвілі , в якому говорила про розведені пари.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чехова опублікувала фото у купальнику з відпочинку у Туреччині.