Відомий журналіст Айдер Муждабаев виступив за те, щоб заборонити в Україні все російське, допоки агресор не зупиниться.

Він упевнений, що поки Росія таке творить в Україні, підтримувати виробництво агресора просто нерозумно, починаючи від книг і закінчуючи металом. Про це Муждабаєв написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ворог повинен бути ворогом, а не компаньйоном. І не постачальником продукції, тим більш інтелектуальної. Зрозуміло, я проти гонінь на приватних осіб, які якимось чином купуватимуть російське для особистого користування, а не на продаж. Це справа їхньої совісті та гідності", - пише Муждабаєв і додає, що чим категоричнішими і тотальнішими будуть заборони, тим швидше закінчиться агресія.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в ефірі київської радіостанції панував "руський мір".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще