Всесвітньо відома 52-річна італійська актриса та фотомодель Моніка Белуччі поділилася зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram фотографією багаторічної давнини.

На знімку вона зображена у шкіряній вишитій жилетці, що ледь прикриває голі груди. Свій настрій на цьому фото жінка назвала таким, що якраз підходить для циганського стилю. Зірка натякнула, що кадр зроблений дуже давно.

У модельний бізнес майбутня актриса пішла відразу після школи. Зйомки допомагали оплачувати їй навчання на факультеті права Університету Перуджі.

У 1988 році, досягши значних успіхів в індустрії краси, дівчина переїхала з рідного містечка Чітта де Кастелло в Мілан, де підписала контракт з агентством Elite Model Management, і цілком присвятила себе моді, покинувши навчання. Вона працювала з найвідомішими брендами світу: Dolce & Gabbana, Valentino, Prada, Victoria's Secret, Betty Barclay, Ferretti, Hermes, Kenar, Escada, Revlon.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На кіноекранах Белуччі вперше з’явилася у 1990 році, знявшись в картині Діно Різі "Життя з дітьми".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", фатальна красуня розповіла про особисту трагедію.