Український співак Віталій Козловський написав на сторінці у Facebook сумний вірш після розставання з нареченою Раміною Есхакзай.

"Не важно, кто кого бросает. Не важно, кто сказал "Прощай", и поводы изобретает, чтоб не обидеть невзначай. Как это всё смешно, нелепо и ни к чему искать слова. Не повторять, не кукарекать: "любовь прошла, любовь прошла". Была ль любовь на самом деле или придумали её? А может просто захотели сыграть неведомо во что?! Она придет как неизбежность, как чудо, как своё-своё. И предыдущая нелепость поможет распознать её. Я искренне скажу спасибо, за в чем-то правду, в чем-то фарс. История любви сложилась, но не о нас и не для нас", - вірш Козловського.

Нагадаємо, вчора Раміна написала на сторінці в Instagram, що більше не є нареченою Козловського. Причиною рішення вона назвала свою неготовність до подружнього життя. Дівчина додала, що ніхто нікому не зраджував.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Раміна провела літню відпустку без Козловського, ще коли в них наче все було гаразд.