Сьогодні працівники прикордонної служби затримали на Донбасі та в Харківській області трьох терористів.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, всі троє співпрацювали з бойовиками "ДНР" та "ЛНР".

Першого сепаратиста затримали біля населеного пункту Новотроїцьке Донецької області.

"Виявили невідому особу у військовій формі без розпізнавальних знаків зі зброєю в руках. Затриманий є жителем Горлівки та бере активну участь у діяльності незаконних збройних формувань", - йдеться у повідомленні.

Іншого терориста зловили на контрольному посту "Майорське". Він їхав на мотоциклі без номерних знаків зі сторони Горлівки. Під час перевірки у чоловіка виявили посвідчення старшого офіцера штабу "всевеликого войска донского".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Першого передали співробітникам СБУ, іншого – МВС.

Крім того, співробітники відділу прикордонної служби "Дергачi" Харківського загону спільно із Службою безпеки України затримали 52-річну жительку Харьківщини, причетну до діяльності "ДНР".

Це відбулось на пункті пропуску для міжнародного сполучення "Гоптівка". Вона привернула увагу прикордонників тим, що нервувала в автобусі, маршрутом до Росії.

"Серед її речей знайшли знайшли близько 20 трудових книжок, 14 дипломів про вищу освіту Харківського приватного інституту та 9 чистих бланків довідок "ДНР" для нарахування пенсій з проставленими мастичними печатками", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Донецькій області затримали міліціонера, який втік з місця смертельної аварії

Нагадаємо, що раніше полонені спецназівці Євген Єврофєєв та Олександр Александров повідомили, що в київському СІЗО багато російських військових, окрім них.