У Житомирській області співробітники Служби безпеки України викрили схему розкрадання коштів з місцевого бюджету на суму майже півмільйона гривень.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Одне з приватних підприємств отримало з бюджету області 2,8 мільйона гривень за роботи на будівництві спортивного комплексу для комунального навчального закладу.

Читайте також: На Буковині чиновника спіймали на хабарі

Однак перевірка показала, що реальний обсяг виконаних робіт помітно відрізняється від зафіксованого в актах. Так, підприємство завищило вартість робіт майже на півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше в Одесі співробітники податкової міліції викрили працівників банку, які ухилилися від сплати податків. Їх сума становить 93,7 мільйона гривень.