Бойовики продовжують атаки і провокації на українські блокпости в зоні АТО.

Поблизу Мар'їнки вони закидали мінами блокпост українських прикордонників. Постраждалих немає, повідомляють у Державній прикордонній службі України.

"З напрямку населеного пункту Олександрівка, що на непідконтрольній території, з мінометів, АГС та стрілецької зброї терористи вели вогонь по блокпосту "Мар'їнка", на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. По позиціям українських військових було випущено близько 50 мін та 150 пострілів з АГС. Захисники блокпосту відкривали вогонь у відповідь.Крім того бандити з мінометів обстрілювали блокпост "Майорське". Серед українських військових постраждалих немає", – йдеться на сайті відомства.

Читайте також: Російські військові на Донбасі потрапили під вогонь "партизан"

Також повідомляється про політ 8 безпілотників, які проросійські сепаратисти використовувати для розвідки місць дислокації українських військових.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, за минулу добу бойовики понад 100 разів обстрілювали позиції сил АТО.