Проросійські найманці, вочевидь, втомилися від легенд про "українських диверсантів", в які ніхто не вірить, і вигадали новий фейк – тепер бойовики так званої "ДНР" активно поширюють дані про те, що нібито на територію Авдіївки увійшов польський спецназ "Грім".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук.

"Серед особового складу" 11-го омсп 1 АК ДНР "(р-н Донецька) поширюються" перевірені відомості "про те, що в Авдіївку" заїхав польський спецназ "Грім", і нібито разом з українськими ССО польські спецназівці готують широкомасштабну диверсійну акцію по знищенню ж/д станції в Ясинуватій і низці інших важливих об'єктів ", - зазначив він.

Не виключено, що у такий спосіб терористи просто намагаються відволікти увагу від власних злочинів, адже, за словами Тимчука, ситуація в останні дні особливо загострилася.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На тимчасово окуповані території переправляють численні цистерни із російським паливом, перекидують бронетехніку та посилюють обстріли. Наші військові у свою чергу готуються давати бій противнику – впритул наближаються до ворожих позицій і активізують роботу розвідувальних структур.

Дивіться: обстановка на передовій

Як повідомляв портал "Знай.ua", ООН заблокувала розслідування путінських злочинів у Сирії.