Точно втече: у Єфремова знайшли дещо за кордоном

На зарубіжних рахунках родичів колишнього регіонала Олександра Єфремова знаходяться 33 мільйони швейцарських франків, що в разі зміни запобіжного заходу дозволить йому виїхати з країни і ухилитися від слідства.

Про це заявив прокурор під час розгляду справи Єфремова в Старобільському районному суді Луганської області.

"Під час досудового розслідування встановлено, що у невістки і сина Єфремова Олександра Сергійовича на банківських рахунках, які оформлені на іноземне підприємство в Швейцарській конфедерації, знаходяться 33 мільйони швейцарських франків. Це дозволяє йому виїхати за кордон і ухилитися від слідства, а також дає можливість тиснути на свідків і погрожувати їм ", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Головний "торнадівець" відправив слідчого СІЗО в лікарню

Заарештований екс-командир роти "Торнадо" Руслан Онищенко побився зі слідчим в СІЗО.

Про це в Facebook повідомив керівник громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов.

За його словами, слідчий "провокував і знущався над" торнадівцями "дуже довго".

"Можна припустити, що не було нічого на них, тому так це і робилося. В кінці-кінців слідчий домігся свого. Тепер він у лікарні, а на" торнадівців "буде нова стаття", - пояснив він.

Ось це скандал! Керівника військового вузу закували в наручники

Начальника Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Кожедуба генерал - майора Андрія Алімпієва затримали співробітники Військової прокуратури в п'ятницю, 17 листопада.

Його підозрюють в розтраті 2,4 млн грн на користь двох підприємств при закупівлі пального. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

А ось і подарунки: в українському небі з'являться нові лоукостер

В українському небі з'являться нові лоукостери. Наступного року ще три європейські компанії увійдуть на наш ринок.

Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України.

За словами глави міністерства Володимира Омеляна, зараз йдуть переговори з компаніями. А ось що це за компанії і з яких країн, міністр не уточнив.

Польща закликала ЄС бойкотувати російське "золото"

Польща переконує інші країни Європейського Союзу відмовитися від поставок природного газу з Росії.

Варшава закликала Хорватію побудувати газовий термінал в Адріатиці, який міг би забезпечити ту частину Європи газом з інших держав світу. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський.

"Ми хочемо завершити в 2022 році російський контракт. Більш того, ми закликаємо інші країни, наприклад Хорватію, щоб вона теж побудувала газовий термінал в Адріатиці, який міг би забезпечити цю частину Європи газом з інших держав світу", - заявив Ващиковський.

Бійня у Москві: кількість жертв зростає, поліція стягує сили

З'явилися дані про постраждалих у перестрілці в одному з ресторанів комплексу Москва-Сіті.

За даними джерела, перестрілка сталася в 21.40 після конфлікту в ресторані "Кристал" (вежа "Око"). Поранення отримали 31-річний Олексій Івкін, 48-річний Грант Оганесян, 37-річний Дмитро Іванчук.

Цей список не остаточний, за попередньою інформацією постраждали 6 осіб.

Найімовірніше інцидент спалахнула в результаті конфлікту між різними компаніями.