Російська естрадна співачка Алла Пугачова може бути невиліковно хвора. Напередодні жінка обвінчалася з Максимом Галкіним.

Про це повідомляють ЗМІ.

Згідно з інформацією, таку заяву зробив настоятель одного з храмів Москви, який є духівником багатьох зірок естради та кіно.

Відомо, що вінчання з Галкіним став для співачки другим в її житті. У 1994 році Пугачова повінчалася зі співаком Філіпом Кіркоровим, а розривати церковний шлюб вважається гріхом.

"Людина, як правило, вирішується на соборування або повторне вінчання напередодні важких випробувань або смерті. Підозрюю, що Алла Пугачова може бути важко або невиліковно хвора. Тому і зважилася на цей крок", - заявив настоятель храму.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він також додав, що співачка, ймовірно, розуміє, що життя йде на захід, і хоче виправити якісь минулі помилки, замолює гріхи.

Нагадаємо, російський гуморист Максим Галкін і співачка Алла Пугачова після шести років подружнього життя нарешті вирішили повінчатися. Щоправда, зробили це абсолютно секретно, тільки в колі найближчих знайомих і навіть не розкрили місце проведення церемонії.

Крім того, незважаючи на напружені відносини з північними сусідами, українських зірок досі звуть виступати в Росії. І не тільки на корпоративах і приватних вечірках, але і на традиційному "Блакитному вогнику", який транслюється зазвичай у новорічні свята.

Дивіться сюжет про артистку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Пугачову осінило після вінчання з Галкіним.